Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe Mihaela Rădulescu o știe tot românul, prin prisma activității sale din televiziune. Dacă spui în prezent „Mihaela Rădulescu” te gândești automat la show-uri TV, apariții spectaculoase, dar și apelativul care i-a fost dat în ultima perioadă: „Diva de la Monaco”, scrie click.ro.

Totuși, mulți au uitat poate că aceasta a apărut în câteva fotografii de la Revoluţia din 1989, publicate de către revista National Geografic. Cu 30 de ani mai tânără pe atunci, şi cu un aspect diferit de cel cu care s-a obișnuit publicul din România – tunsă scurt și cu părul vopsit blond, Mihaela Rădulescu apare în două fotografii. În prima ea se află la căpătâiul unui sicriu, iar în cea de-a doua fotografie, Mihaela Rădulescu apare într-o ipostază surprinzătoare: cu un pistol în mână.

„La Revoluție eram blondă, tunsă periuță. Da, sunt şi în această poză. Pistolul, căci bănuiesc că vă interesează cel mai mult, e un TT rusesc, pe care l-am primit « obligat-forţat» la intrarea în CC. Măcar eu aveam habar de utilizarea unei arme, făceam tir pe vremea aceea, la Poligonul Tunari.”, declara Mihaela într-un interviu, în 2003, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-facea-mihaela-radulescu-cu-pistolul-in-mana-la-406886.html

Mihaela Rădulescu, noi mărturisiri despre imaginile de la Revoluție în care apare, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava