MOPAN Suceava

Vedetele parcă au „îngheţat”, iar efectul nu este cauzat de temperaturile sub zero grade, ci de intervenţiile estetice la care au recurs pentru a părea mai tinere. Un eveniment cu ştaif a fost un bun prilej de etalare a investiţiilor, iar Mihaela Rădulescu a fost cea mai ”scumpă” dintre toate. Se pare că doar dantură a costat-o aproape 10.000 de euro, informează click.ro.

Dinţi ultra-lucraţi, buze mărite cu diferite injecţii, riduri corectate chirurgical. Toate aceste ”retuşuri” au fost afişate de doamnele în ţinute strălucitoare care au semnat ”condica”, miercuri seara, la gala „Elle Style Awards”, de la Palatul Parlamentului.

Unele dintre ele au atras atenţia prin vestimentaţie, cum este cazul Alexandrei Stan, care a ales o rochie roz şi ruj negru, altele au impresionat prin naturaleţe, sau, din contră, prin operaţiile estetice. De pe scena unde a ocupat locul de prezentator, Mihaela Rădulescu (45 de ani) a făcut senzaţie într-o rochie aurie dar, totodată, a scos la iveală şi o îmbunătăţire de ultimă oră: dantura, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet, vezi VIDEO EXCLUSIV și ce vedete și-au mai îmbunătățit dantura, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/video-exclusiv-mihaela-radulescu-si-pus-dinti-de-10000-de-euro

Mihaela Rădulescu şi-a pus dinţi de 10.000 de euro, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava