Comenzi MOPAN Suceava

Ferma 2019, noul sezon al emisiunii difuzat de Pro Tv, i-a cam „răpit-o” lui Felix Baumgartner pe Mihaela Rădulescu. Prezentatoarea se află în munţi, la filmări, iar cei doi iubiţi au o perioadă în care relaţia lor se desfăşoară la distanţă. Asta nu înseamnă că ochii care nu se văd, se uită, ci dimpotrivă, cei doi iubiţi îşi fac declaraţii fără perdea pe reţelele sociale, în „văzul” tuturor, notează click.ro.

Chiar dacă sunt cazați în vârf de munte, Mihaela Rădulescu nu a rupt legătura cu iubitul ei, conturile lor de pe reţelele sociale fiind pline de dulcegării. Cei doi au făcut schimb de mesaje picante din care se înţelege că abia aşteaptă să se revadă. Sportivul austriac i-a transmis iubitei că îi este foarte dor de ea, iar vedeta tv i-a răspuns imediat şi l-a asigurat că se vor vedea mai repede decât îşi imaginează el, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihaela-radulescu-si-felix-se-intrec-dulcegarii-mi-e-dor-de-femeia-mea-sexy

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava