MOPAN Suceava

Mihaela Rădulescu și sportivul Felix Baumgartner formează un cuplu de șapte ani. În ciuda tuturor zvonurilor privind despărțirea lor și a distanței dintre ei, se pare că dragostea lor este la fel de puternică. De ziua lui Felix, Mihaela a scris un mesaj emoționant dedicat bărbatului care îi aduce zâmbetul pe chip, notează click.ro.

Cu ocazia zilei de naștere a iubitului său, Mihaela Rădulescu a scris un mesaj emoționant adresat sportivului, demonstrând, încă o dată, că este la fel de îndrăgostită de el. “Continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și restul… știi tu”, au fost cuvintele scrise de vedetă în descrierea unor fotografii cu Felix. Tot pe 20 aprilie, de ziua iubitului Felix, Mihaela Rădulescu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Prezentatoarea emisiunii Ferma a distribuit un instantaneu de la vaccinare pe contul personal de Instagram, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihaela-radulescu-s-a-vaccinat-la-monaco-anti-coronavirus

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava