MOPAN Suceava

La 59 de ani, Mihaela Tatu s-ar reîntoarce pe micile ecrane! Vedeta a făcut carieră în televiziune timp de 19 ani, dar s-a retras brusc, după succesul fulminant pe care l-a avut cu emisiunea „De 3 X Femeie”. Acum, fosta prezentatoare tv merge prin retreat-uri de purificare spirituală și spune că ar reveni pe micile ecrane dacă i s-ar oferi formatul potrivit, notează click.ro.

Mihaela Tatu, interviu exclusiv pentru Click!

Ați primit aplauze la scenă deschisă în show-ul lui Eli Lăslean! Cum v-ați simțit pe scenă? Lumea vă iubește, pur și simplu…

Am construit relații mai mult decât de colegialitate cu invitații me, ne-am sprijinit reciproc. Fetele frumoase pe care le-ai văzut pe scenă au trecut pe la mine pe la emisiune în momentele lor și momentul meu de maturitate. Pe de altă parte, cred că e și structura mea.

Am grijă de sufletul meu să nu mă obosesc și să nu mă risipesc, însă iubesc fiecare întâlnire, și fiecare ființă cu care am rezonat astăzi, ele fac parte din tecutul meu de unde rezultă că m-au format într-un anume fel. E structura mea așa, sunt prietenoasă!

V-ați gândit să vă reîntoarceți la tv? Aveți foarte mulți fani..

Nu am renunțat niciodată la televiziune, toți îmi spun asta când aniume revin?! Dar eu nu am renunțat! Însă, dacă nu primesc un format în care să mă arunc cu toată ființa mea, cu toată efervescența și cu tot entuziasmul meu nu mă întorc.

Citește INTERVIUL complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/mihaela-tatu-se-intoarce-in-televiziune-totul-2221744.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava