MOPAN Suceava

Scandalul dintre Iulia și Mihai Albu a reizbucnit în prag de Sărbători. Cei doi nu prea și-au încheiat socotelile, chiar dacă s-au despărțit în mod legal acum aproape patru ani, notează click.ro.

Joi seară, 22 decembrie, Iulia a fost invitată la emisiunea „Wowbiz”, unde, printre afirmațiile îndelung dezbătute a doua zi a fost cea în care fashion editorul a spus că fostul soț „se cațără” pe numele ei și că acesta încearcă să-și facă reclamă pe spatele ei, întrucât afacerea lui nu se mai bucură de succesul de altădată. Mihai Albu a ieșit la rampă cu un contraatac, pe care l-a făcut public pe pagina lui de Facebook, acolo unde „a tunat și fulgerat” la adresa fostei soții. „Am știut dintotdeauna că este în căutare de scandaluri, dar nu mi-am închipuit că va putea declanșa așa ceva și cu mine, tatăl copilului ei…nu am să înțeleg asta niciodată. Nu am să înțeleg nici cum a putut să-și oblige soțul și copilul să trăiasca într-un coteț cu găini și cocoși, inaripate care au venit la pachet cu lipsă de respect, agresivitate verbală și multe altele. Din acest moment eu nu voi mai răspunde și nu mă voi mai apăra niciodată! NICIODATĂ!! Îi doresc cât mai multe fructe exotice pe cap și cât mai multă minte în cap, iar în picioare «pantofi adevărați». CRĂCIUN FERICIT”, a scris creatorul de pantofi, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-albu-contraataca-nu-inteleg-cum-fosta-putut-sa-si-oblige-sotul-si-fiica-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava