MOPAN Suceava

Au trecut aproape patru ani de când Iulia și Mihai Albu au divorțat. Și-au despărțit drumurile sentimentale, iar ceea ce-i mai leagă este doar fetița lor de șapte ani, Mikaela, și numele de familie pe care Iulia l-a păstrat. În ultimul timp. între cele două tabere s-au trimis tot felul de înțepături.

Apele păreau că s-a liniștit, iar designerul de pantofi a ales să facă și o schimbare la nivelul înfățișării: și-a făcut implant de păr, numai că a revenit la tv și a mai dat câteva detalii savuroase despre fashion editorul care i-a făcut un copil, conform click.ro.

„Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea, dar toate se vor hotărî în instanță. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil. Lucrurile se văd altfel dintr-o parte. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț.”, a povestit Mihai la Pro Tv, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-albu-despre-divortul-de-iulia-am-fost-fericiti-pana-aparut-gaina

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava