MOPAN Suceava

Dezamăgiţi în dragoste sau sătui de fiţele femeilor, trei burlaci trecuţi de vârsta de 50 de ani şi-au regăsit liniştea în sânul familiei. Mihai Albu are o relaţie specială cu mama lui, femeia care l-a încurajat să ajungă un designer de talie internaţională, potrivit click.ro.

Anii au trecut, Mihai s-a căsătorit cu Iulia Albu, numai că, în 2013, după celebrul divorţ, designerul s-a mutat din nou cu mama lui: ”Este o femeie tare de treabă, inteligentă, mă aşteaptă mereu cu masa pusă. Din păcate, pe acasă sunt mai mult musafir. Însă, seara, stăm de vorbă, îi povestesc ce am făcut la serviciu, cum merg treburile la atelierul meu de încălţăminte. Îmi place că nu mă cicăleşte, că nu mă tratează ca pe un copil, ştie că mă descurc în viaţă”, a povestit designerul pentru Click!.

Cantautorul Gigi Gheorghiu (61 de ani) este prieten la cataramă cu tatăl lui, Puiu Gheorghiu (83 de ani), un om plin de viaţă, pe care prietenii îl adoră, căci este sufletul petrecerilor, iar cântăreţul Gabriel Dorobanţu (63 ani) locuieşte cu mama lui, în comuna Cornu, într-o vilă superbă, pe care artistul şi-a cumpărat-o din banii obţinuţi din vânzarea apartamentului din cartierul Militar.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-albu-s-resemnat-dupa-divortul-de-iulia-s-mutat-cu-mama-lui-care-nu-il

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava