Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebrul designer Mihai Albu (57 de ani), care s-a duelat în vorbe grele cu fosta lui soție, Iulia Albu (38 de ani), pe motiv că nu e lăsat de două luni să-și vadă fiica, pe Mickaela, zâmbește din nou. Recent, Iulia l-a invitat să o vadă pe micuță, în fața blocului ei. Mihai a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a decurs emoționanta întâlnire.

Mihai Albu este în al nouălea cer de bucurie că și-a putut vedea fiica: ”Iulia m-a sunat astăzi să vin să o văd pe Mickaela, poate că a fost impresionată de mesajul meu disperat de pe Facebook. Sunt un tată care își iubește enorm copilul. Am stat o oră și jumătate cu ea, în fața blocului Iuliei, am avut mască de protecție, ne-am simțit tare bine amândoi. I-am dus bombonele și biscuiței. Aș fi vrut să o văd mai des, măcar video, pe Internet, să-mi alin dorul, să o încurajez să treacă peste această perioadă de izolare. Mi-a prins bine întânirea, zâmbesc din nou!”, a spus Mihai, în exclusivitate pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-mihai-albu-scandal-si-pandemie-cu-fosta-nevasta-mi-am-imbratisat-fiica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava