Concert pascal
MOPAN Suceava

Viața de artist nu este deloc ușoară. Stresul, emoțiile, fuga de colo-colo își pun amprenta asupra sănătății. Mihai Constantinescu a fost operat de două ori pe cord și știe cât de grea este recuperarea după o astfel de intervenție, notează click.ro.

Acum este bine să se roagă la Cel de sus ca și actorul Florin Busuioc (56 de ani), alintat de toți Busu, să reziste și să o poată lua de la capăt. ”Viața de artist este diferită de cea a unui om normal. Sunt alte emoții, alte stresuri. Afecțiunile cardiace sunt oricum bolile secolului. Dar sunt convins că Busu își va reveni rapid, mai ales că a fost adus la București. La el a fost mai simplu decât în cazul meu, iar odată intervenția reușită sigur va fi bine. Important este să ducă de acum o viață liniștită, să renunțe la teatru și să rămână doar cu munca din televiziune.”, a declarat maestrul Mihai Constantinescu pentru Click!.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-constantinescu-fost-operat-pe-cord-de-doua-ori-ce-spune-despre-situatia-lui

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava