MOPAN Suceava

Mihai Constantinescu (70 de ani) a cucerit întreaga țară cu melodii precum „Iubiți și câinii vagabonzi” sau „O lume minunată” și a pus la încercare inimile multor femei cucerite de șarmul solistului.

La fel ca mulți alți artiști, nici Mihai Constantinescu nu mai are parte de aceeași popularitate ca în urmă cu 20-30 de ani. Dezamăgit de acest lucru, interpretul a găsit cuvinte dure pentru a descrie lumea în care trăim: neseriozitate, lipsă de respect, victoria tehnologiei asupra noastră, a fost definiția acordată site-ului femeide10.ro, potrivit click.ro.

Întrebat despre ce moment ar vrea să retrăiască, solistul a fost clar și a mers cu mintea în perioada în care mulți ne întoarcem cu drag, conform sursei citate: “Îmi este din ce în ce mai dor de momentele frumoase ale copilăriei (joaca nesfârșită cu sora mea, mirosul copilăriei și atmosfera din familia mea) și ale adolescenței (prima iubire)”.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-constantinescu-am-fost-azvarlit-din-casa-de-doua-ori-pe-strazi-ca-un-caine

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava