• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Informaţii contradictorii au circulat în aceste zile despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, internat în continuare la Spitalul Floreasca. În timp ce Adrian Daminescu, colegul de scenă al cântăreţului, se hazarda spunând că artistul respiră singur fără ajutorul aparatelor, medicii îl contrazic. Mihai Constantinescu este în continuare intubat şi ventilat mecanic, potrivit click.ro.

În vârstă de 73 de ani, cântărețul Mihai Constantinescu a fost dus la Spitalul Floreasca pe 13 mai, în urmă unui stop cardio-respirator. Artistul este internat în această unitate medicală de mai bine de trei săptămâni.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-constantinescu-este-stabil-dar-respira-tot-cu-ajutorul-aparatelor-ultimele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava