Concert pascal
MOPAN Suceava

Sezonul de toamnă al Ligii a IV-a s-a încheiat cu formația Siretul Dolhasca în postura de lider autoritar. Cel mai bun marcator al campionatului după disputarea a 14 runde îl dă însă cea de-a opta clasată, Moldova Drăgușeni. Așadar, Flavius Pânzariu conduce topul golgeterilor cu 20 de reușite, fiind urmat în această ierarhie de George Tomescu (Juniorul Suceava), și cu Sergiu Pelinar (Victoria Vatra Moldoviței), ambii cu câte 15 goluri. Podiumul este încheiat de veteranul Mihai Guriță (Viitorul Liteni), care nu și-a pierdut instinctul de golgheter nici la vârsta de 47 de ani. Fostul atacant de la Farul Constanța, Oțelul Galați, sau Steaua București și-a trecut în cont 13 reușite, ceea ce înseamnă o medie de aproape un gol pe meci.

Clasamentul marcatorilor Ligii a IV-a îi mai are în prim plan pe Michael Cherariu (ASA Rărau Câmpulung Moldovenesc) cu 11 goluri, Lucian Cutaș (Moldova Drăgușeni) și Ciprian Severin (FC Pojorâta) ambii cu câte 10 goluri marcate.

Cea mai ofensivă echipă din campionat este FC Pojorâta, cu o medie de 3,8 goluri marcate pe meci, urmată de Juniorul Suceava, cu 3,3 și Moldova Drăgușeni, cu 3,1. La polul opus se află Zimbru Siret, care a marcat doar 7 goluri în primele 14 etape din actualul sezon. Câștigătoarea turului, Siretul Dolhasca, are și cea mai ermetică defensivă, formația lui Constantin Ferariu încasând doar 11 goluri până acum. Liderul este urmat la acest capitol de Juniorul Suceava, cu 18 goluri primite, și de ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, cu 20. La polul opus se află Sporting Poieni Solca, cu o medie de peste 3,6 goluri primite pe meci. Siretul Dolhasca este singura formație neînvinsă, în vreme ce Progresul Frătăuții Vechi și LPS Suceava sunt singurele echipe care nu au înregistrat nicio remiză, capitol la care conduce Juniorul Suceava, cu patru egaluri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava