Concert pascal
MOPAN Suceava

Artistul Mihai Mărgineanu a profitat de ridicarea stării de urgență și a plecat din țară. Se află în vacanță de o lună, iar acum se află pe barcă în Grecia. „Am auzit că în țară merge din ce în ce mai rău și că mi s-au anulat din nou câteva concerte”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook, potrivit click.ro.

”Am auzit că în țară sunt din ce în ce mai mulți depistați pozitiv la Covid și că Arafat vrea o nouă stare de urgență. Am auzit că litoralul românesc e plin de petreceri și că vedete multe s-au pricopsit cu Covid. Aud că o cunoștință de-a mea s-a programat la test de Covid , n-a ajuns să-l facă pentru că n-a putut să se ducă, dar a primit acasa analizele precum că e pozitiv la Covid. Aud și tot aud, fără să cred mai nimic din tot ce aud pentru ca habar nu am ce să cred. Mi s-au anulat din nou câteva concerte și crede-mă că le-aș fi anulat eu dacă lucrurile merg așa prost. Dar oare merg prost sau oare nu merg prost? Am ajuns la Caragiale! El a inventat  “eu cu cine votez”?  Și eu ce sa cred? Ca nici la știri nu e vreo treabă!”, a mai spus Mărgineanu, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-margineanu-plecat-de-acasa-de-o-luna-am-auzit-ca-tara-merge-din-ce-ce-mai-rau

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava