MOPAN Suceava

Mihai Mitoşeru şi Noemi Dragomir au pus punct unei căsnicii de 13 ani. Cei doi au semnat actele de divorţ la notar marţi (19 noiembrie). Prezentatorul Kanal d a vorbit cu ochii în lacrimi despre momentul separării într-o emisiune tv, potrivit click.ro.

„Notarul, care este un bun prieten, tot încerca să găsească motivul pentru care noi practic ne-am despărțit, după 13 ani. Motiv pe care nici noi nu l-am găsit. E adevărat că n-a fost înșelat, n-a fost bătut, a fost ceva mult mai grav. A fost momentul în care, după 12 ani, ne-am plafonat. Trăiam din inerție. Ea venea foarte obosită de la serviciul la care muncește enorm. Se muncește foarte mult acolo și normal că îl dai pe omul de lângă tine ( n.r. pentru job), că așa e viață. Eu veneam obosit, inclusiv de la nunți, unde lumea credea doar ne distrăm, se muncește enorm. Filmăm și 24 de ore non stop. La un moment dat nu aveam timp decât să ne schimbăm și să facem un duş.”, a spus Mitoşeru, la Teo Show izbucnind în lacrimi, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-miroseru-plans-dupa-parafarea-divortului-de-noemi-e-greu-dupa-13-ani-suntem

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava