MOPAN Suceava

Mihai Trăistariu este nerăbdător să se injecteze cu serul anti-Covid. Artistul a și postat un mesaj în care explică pe larg fanilor de ce își dorește cu ardoare să se vaccineze, chiar dacă el a declarat de la începutul pandemiei de coronavirus că este împotriva măsurilor de prevenție exagerate, în opinia sa, luate de autorități, notează click.ro.

„Vaccinul nu-l fac de plăcere, ci de nevoie! Dacă virusul nu dispare, noi, artiștii trebuie să ne reprofilam. Nu m-aș fi vaccinat niciodată dacă nu aș fi fost forțat de împrejurări. Așa cum nu m-am testat niciodată până acum și am pierdut o vacanță în Grecia din cauza asta. N-am zis niciodată că virusul nu există. Chiar am vreo 50 de cunoștințe care au făcut boala. Vreo 40 n-au avut niciun simptom, iar ceilalți 10 au avut manifestări ale bolii, dar trăiesc și astăzi. Bătrânii sunt cu risc și bolnavii. Ei ar trebui să stea acasă. Nu obligați, ci să li se recomande. Nu putem bloca toată omenirea pentru ei. Altfel noi, cei tineri, murim de foame”, declară artistul, într-un mesaj disperat, postat pe pagina sa de Facebook, conform sursei citate.

Citește articolul complet: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-traistariu-crede-ca-doar-vaccinul-ii-poate-scoate-pe-artisti-din-foame-un

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava