MOPAN Suceava

Mihai Trăistariu e disperat! Artistului i-a venit, pe luna decembrie, factura la gaze, la școala de canto pe care o deține, care este de patru ori mai mare decât în mod obișnuit! Peste 2300 de ron are de plătit Trăistariu numai a școala lui de canto. Cântărețul a amenințat cu judecata furnizorul, care a „umflat” nejustificat factura, notează click.ro.

Mihai Trăistariu a pus la dispoziție, pentru Click!, factura pe luna decembrie, în valoare totală de 2380,97 de ron, cu un consum uriaș, de patru ori mai mare comparativ cu lunile precedente!

„Am școala de muzică de șapte ani, în 2019 eu mi-am cumpărat un sediu în Constanța. Mi-am băgat gaze, curent, și, iarna trecută, a fost foarte ok. Când era foarte frig și cel mai ger afară, factura nu trecea de 700 de ron . Acuma a venit noua factură și mi-a venit 2.300 ron. Mi se pare exagerat, nu înțeleg de ce scumpirea asta, e de trei ori mai mare”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru click.ro.

Speriat de facturile imense ce ar putea să vină, artistul s-a gândit inițial să treacă la economii drastice. A scăzut temperatura în clădire.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mihai-traistariu-daramat-de-factura-la-gaze-ii-408622.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava