MOPAN Suceava

Mihai Trăistariu este dezamăgit de semifinala Eurovision România. Artistul este de părere că jurații au punctat subiectiv concurenții și nu au ținut cont de reprezentanții care sunt pe placul publicului, notează click.ro.

În finala națională din cinci martie, formația E-na-na, cea care era preferata telespectatorilor, conform statisticilor, nu va fi prezentă.

Mihai Trăistariu este de părere că juriul nu ar trebui să existe în cadrul preselecțiilor naționale întrucât părerea lor nu este una obiectivă și, în cele din urmă, provoacă mai mult rău. Artistul susține că nu avem șanse prea mari de calificare în finala internațională Eurovision pentru că piesele care au fost selectate pentru finala națională sunt unele slabe, ușor de uitat.

„Prezentatorii au fost sub orice critică. Zeci de gafe, când greșeau băgau repede publicitate ca să nu se cunoască. Numai tâmpenii, nu am văzut așa ceva în viața mea. Gafe peste gafe ca la un spectacol de cămin cultural, ceea ce nu ar trebui să fie permis la o semifinală Eurovision România”, a declarat Mihai, conform sursei citate.

Artistul a dezvăluit că Dora Gaitanovici este preferata sa din competiție, deși nu este avantajată deloc de melodia pe care trebuie să o interpreteze.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/nmihai-traistariu-relatie-virulenta-dupa-semifinal-410939.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava