Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Trăistariu (40 ani), solistul care în 2006 a obţinut locul patru cu piesa ”Tornero”, la marea finală din Grecia, a pregătit degeaba piesa pentru Eurovision, visul său de a aduce României marele trofeu năruindu-se brusc. Va reprezenta altă ţară, iar colegii lui vor să facă o plângere către conducerea ţării, potrivit click.ro.

Mihai urma să concureze anul acesta pentru a 11-a oară la selecţia naţională a concursului Eurovision, organizat de TVR.

El îi taxează pe organizatori pentru modul în care au procedat, anunţând prea târziu toate aceste schimbări: ”Cert este că TVR nu procedează bine deloc, face gafe incomensurabile de ani de zile. Gafează neanunţând la timp. Nu-mi spui tu mie că se scrie o piesă în câteva zile ca să fie gata pe 1 martie în finală. Piesa se ştie deja, artistul e ales, cred că are şi videoclipul, aşa spun toţi colegii mei de breaslă cu care am vorbit. Compozitori şi colegi mă sună, sunt supăraţi şi indignaţi. Îmi spun artişti de la X Factor şi Vocea României sau la început de carieră că aveau melodii pregătite din noiembrie-decembrie, în care au investit mii de euro.”, a spus Mihai pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-si-au-batut-joc-de-munca-artistilor-castigatorul-se-stie-deja

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava