Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a anunțat, astăzi, că ministerul turismului va aloca, în următoarele două săptămâni, sume de bani necesare pentru decontarea ultimelor lucrări la pârtia de schi de pe Rarău. Mihăiță Negură a declarat că a discutat personal, timp de aproape o oră, cu ministrul turismului, Titus Dobre, iar la finalul întâlnirii acesta i-a dat asigurări că va vira suma de circa 4,4 milioane de lei necesară pentru decontarea ultimelor două facturi. Negură și-a exprimat speranța că după alocarea sumelor vor fi finalizate și procedurile de omologare, iar pârtia de pe Rarău va fi deschisă în acest sezon.
Primarul din Câmpulung Moldovenesc a mai declarat că în cursul zilei de marți va avea o întâlnire și cu reprezentanții firmelor care au câștigat licitația pentru gestiune și administrare a pârtiei, în vederea semnării contractului. De asemenea, el a mai declarat că și constructorul pârtiei, compania Instcomp a solicitat finalizarea procedurilor de recepție a investiției.

Mihăiță Negură: Ministerul Turismului va aloca fondurile pentru decontarea ultimelor lucrări la pârtia de schi de pe Rarău, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava