MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, le-a transmis un mesaj alegătorilor din Rădăuți în care i-a îndemnat să voteze cu Bogdan Loghin, candidatul PNL pentru funcția de primar al acestui municipiu. „Le urez mult succes colegilor mei pe care îi apreciez enorm pentru curaj și implicare. Pe voi, dragi rădăuțeni, vreau să vă informez că dacă vă doriți cu adevărat o schimbare, Bogdan Loghin, candidatul PNL este singura variantă reală de câștig. Căci așa funcționează alegerile dintr-un singur tur, din păcate. Cine nu votează cu candidatul principal din opoziție, votează de fapt cu primarul în funcție, indiferent pe cine altcineva pune ștampila. Prin urmare, vă rog să nu vă irosiți votul de duminică: Bogdan Loghin poate fi soluția așteptată pentru Municipiul Rădăuți. El e singurul candidat care poate oferi o dezvoltare rapidă și sănătoasă Rădăuțiului pentru că știe cum să acționeze, are capacitatea și dorința de a o face. A demonstrat deja că respectă cetățenii prin formarea unei echipe de consilieri locali onești și respectabili”, a spus Dumitru Mihalescul.

Deputatul PNL a adăugat că în ceea c privește alegerile pentru Consiliul Județean Suceava, Gheorghe Flutur este cea mai bună variantă pentru funcția de președinte al acestei instituții. „Este un om capabil, integru, gospodar, cu o vastă experiență în administrația publică și loial comunității. Gheorghe Flutur are nevoie de susținere să poată duce mai departe proiectele deja începute.

Rădăuți merită un nou început și el poate fi construit împreună cu echipa PNL. Rădăuțenii merită mai mult și de aceea vă rog să fim toți uniți pentru Rădăuți duminică și să mergem la vot”, a spus Dumitru Mihalescul.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava