Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreşedintele PNL Suceava, Dumitru Mihalescul, le-a mulţumit alegătorilor din localităţile Colegiului nr. 7 din judeţul Suceava şi din Rădăuţi pentru voturile acordate pentru ca liderul PNL să fie ale preşedinte al României. „Mulţumesc tuturor bucovinenilor care au venit duminică la vot cu intenţia declarată de a-şi exprima simţul civic, şi care fără a ţine cont de promisiuni deşarte şi de pomeni electorale, au votat în marea lor majoritate pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis”, a fost mesajul lui Dumitru Mihalescul, după ce Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale din Colegiul nr. 7 cu un scor de 51,5%.

El a subliniat că bucovinenii au înţeles că România lucrului bine făcut este calea pe care trebuie sa urmeze, „pentru a ne asigura un viitor prosper si de calitate”

Mihalescul a spus că rezultatele înregistrate la Rădăuţi şi în localităţile invecinate în turul doi al alegerilor prezidenţiale trebuie să reprezinte un semnal de alarmă pentru toate persoanele implicate în politică, şi nu numai. El a evidenţiat rezultatul obţinut de Klaus Iohannis în municipiul Rădăuţi, acolo unde acesta a obţinut 56,75% din voturile valabil exprimate. Mihalescul a amintit şi victoria obţinută de Klaus Iohannis în Straja, Marginea, Suceviţa, Horodnic de Sus, Brodina, Ulma sau Vicovu de Jos.

„Indiferent că provenim din mediul de afaceri sau ocupăm posturi în administraţia publică, trebuie să ascultăm glasul populaţiei, să-i înţelegem nevoile şi să acţionăm aşa cum doresc cei care ne aleg. Totodată, îmi exprim convingerea ca acest vot dat de populaţie ne face resposabili să tratăm politica în mod diferit. Dacă până acum poate a fost privită ca o afacere pentru cei implicaţi în politică, acum a venit momentul ca noi, cei implicaţi, împreuna cu mediul de afaceri să ne oferim susţinerea pentru succesul programului politic lansat de noul preşedinte, domnul Klaus Iohannis”, a declarat Dumitru Mihalescul, cel care a coordonat campania din partea ACL în Rădăuţi şi colegiul 7 Vicov. Vicepreşedintele PNL Suceava a ţinut să le mulţumească şi întregii echipe de campanie, tuturor organizaţiilor ACL, dar şi primarilor şi consilierilor care au dovedit verticalitate si loialitate unei cauze în care cred, şi tuturor celor care au venit la vot.

Mihalescul le-a mulţumit bucovinenilor care l-au votat pe Klaus Iohannis, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava