MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, pune umărul la intensificarea dialogului politic și a schimburilor economice dintre România și Sudan. În calitate de vicepreședinte al Grupului Parlamentar de Prietenie cu Republica Sudan, Mihalescul a organizat o întrevedere cu ambasadorul Sudanului la București, E.S. Abdelhafiz ELAWAD SEEDAHMED ALFAKI și consulul Israa BAKHIET. La întrevedere a participat și președintele Grupului Parlamentar de Prietenie cu Republica Sudan, Cătălin Zamfira.

”Împreună cu domnul Președinte al grupului, Cătălin Zamfira, am subliniat importanța creșterii graduale a dialogului politic și a schimburilor economice dintre România și Sudan. În contextul în care Sudanul va închide 13 misiuni diplomatice, conform decretului semnat de președintele Bashir, la începutul lunii mai 2018, au apărut zvonuri care plasează Ambasada Sudanului de la București pe această listă. Formarea grupului parlamentar de prietenie este un rezultat concret al eforturilor depuse de către Ambasador și o confirmare a interesului acordat de România relației bilaterale cu Sudanul, context în care sprijinim continuarea Ambasadei Sudanului de la București”, a declarat Mihalescul.

Mihalescul pune umărul la intensificarea dialogului politic și a schimburilor economice dintre România și Sudan, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava