Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, a anunțat finalizarea lucrărilor de asfaltare a drumului de la Brodina la Ulma, aceasta fiind cea mai mare dorință a locuitorilor din cele două comune. Dumitru Mihalescul a spus că fondurile pentru asfaltarea celor 5,4 kilometri de drum care face legătura între Brodina și Ulma au fost alocați de Consiliul Județean Suceava, investiția făcând parte din planul de modernizare a drumurilor județene. Mihalescul a subliniat faptul că asfaltarea drumului dintre cele două comune este investiția cea mai importantă și cea mai așteptată de locuitorii din această zonă a județului, având în vedere că această porțiune nu a fost asfaltată niciodată. „Acest drum era un adevărat calvar pentru toți locuitorii din zonă. În toate campaniile electorale pe care le-a făcut în această zonă a județului aceasta a fost promisiunea mea principală, și anume de a face tot ce îmi stă în putință pentru ca acest drum să fie asfaltat”, a spus deputatul PNL de Suceava.

Lucrările pe porțiunea drumului județean dintre Brodina și Ulma au constat în asfaltarea celor 5,4 kilometri, realizarea a 250 de metri de ziduri de sprijin, apărări de maluri, refacerea podețelor.

Dumitru Mihalescul a ținut să sublinieze faptul că asfaltarea acestui tronson de drum nu ar fi fost posibilă fără implicarea și sprijinul președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Deputatul PNL de Suceava a declarat că este extrem de important faptul că administrația județeană a considerat asfaltarea acestui drum ca o prioritate pe lista de investiții de anul acesta. „Este un proiect care se finalizează la scurt timp după ce Gheorghe Flutur a fost votat de oamenii din această zonă pentru președinția Consiliului Județean, dar imediat după alegerile parlamentare de anul trecut. Nu aș fi reușit să-mi duc la îndeplinire această promisiune făcută oamenilor din această zonă dacă nu ar fi fost ales Gheorghe Flutur la Consiliul Județean. Și nu a durat mult și iată că acest drum a fost asfaltat, acum și nu în apropierea unei alte campanii electorale. Și vreau să spun că asfaltarea acestui drum era o investiție care trebuia realizată urgent. Eu răspund de acest colegiu, de la Ulma și până la Poieni Solca, și pentru mine a fost proiectul numărul unu. Și vreau să-i mulțumesc președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru suportul acordat, și pot să spun și eu că sunt mulțumit că am reușit să mă țin de cuvânt cu ce am promis”, a declarat Dumitru Mihalescul.

El a mai adăugat că finalizarea modernizării acestui tronson de drum este extrem de importantă în condițiile în care se intenționează redeschiderea punctului de trecere a frontierei cu Ucraina de la Ulma, șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, începând demersurile în acest sens.

Pe de altă parte, Dumitru Mihalescul a precizat că asfaltarea acestui tronson de drum completează investițiile făcute în ultimii ani în modernizarea infrastructurii din comuna Ulma, el amintind în primul rând de modernizarea drumului care face legătura cu satul Lupcina. „Îmi aduc aminte că la inundațiile din anul 2008 când am venit în această zonă cu ajutoare pentru sinistrați, am reușit să ajungem în vârf de munte pe cupa unui utilaj. Acum am reușit să asfaltăm și drumul de la Brodina la Ulma, ar drumul până în satul Lupcina a fost betonat, astfel de lucrări urmând că continue și în perioada următoare”, a mai spus parlamentarul liberal.


La rândul său, primarul din Ulma, Petru Marocico, a ținut să precizeze că asfaltarea drumului de la Brodina până în comuna pe care o conduce reprezintă cea mai mare realizare din 1989 și până în momentul de față. Petru Marocico a amintit că porțiune de drum dintre cele două comune a fost cel mai mare calvar pentru cetățeni. „După orice ploaie nu se mai putea circula deloc. Acum s-a reușit să se asfalteze, făcându-se legătura între cele două comune, iar eu ca primar al comunei Ulma vreau să-i mulțumesc domnului președinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, domnului deputat Dumitru Mihalescul și întregii echipe de la PNL pentru că au susținut și realizat acest proiect”, a spus primarul din Ulma.   

Mihalescul: S-a finalizat asfaltarea drumul de la Brodina la Ulma, cea mai mare dorință a locuitorilor din zonă, 7.1 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.1/10 (7 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava