MOPAN Suceava

Auchan a extins gamele de rechizite ecologice în 2021 și donează 10% din vânzările acestora pentru susținerea educației

Problemele climatice tot mai acute, alături de implicarea constantă și durabilă a Auchan pentru sustenabilitate și protejarea mediului, au determinat extinderea gamelor de produse marcă proprie realizate din plastic reciclat puse la dispoziția elevilor și studenților din România. Astfel, în 2021, numărul de produse de acest fel a crescut cu 50% față de anul trecut.

Pentru cei care au nevoie de rechizite, acum la început de nou an școlar, peste 2000 de produse – ghiozdane, instrumente de scris, de desenat, caiete, cărți și multe altele, sunt disponibile în hipermarketurile Auchan și pe www.auchan.ro la prețuri cu adevărat avantajoase. Auchan este recunoscut ca o destinație pentru marile operațiuni sezoniere, iar Back to school se înscrie la loc de cinste în rândul acestora, atât prin lărgimea gamelor, cât și prin calitate, noutăți, tendințe, responsabilitate și raport calitate/preț.

  • Peste 2000 de articole pentru școală, în total
  • 700 de instrumente de scris și desenat
  • 300 de ghiozdane și penare
  • 280 de caiete tematice și blocuri de desen

Toate gamele pregătite pentru începerea noului an școlar includ modele creative și atractive, precum și licențe inspirate din cele mai populare desene animate sau povești pentru copii, adaptate tuturor grupelor de vârstă, cu precizarea că stocurile și colecțiile sunt limitate.

În acest an, Auchan donează 10% din vânzările gamei de papetărie marcă proprie eco-friendly pentru a sprijini modernizarea unui liceu din județul Bacău. Astfel, printr-un parteneriat cu Organizația Narada, compania susține financiar mobilarea claselor Liceului Tehnologic „Jaques M. Elias” din  localitatea Sascut, contribuind la crearea unui mediu de învățare adecvat pentru cei peste 400 de elevi ai unității școlare.

Back to school Auchan are porțile deschise până pe 21 septembrie în toate hipermarketurile din România și pe www.auchan.ro. Pentru comenzile plasate până în ora 12.00 se asigură, în aceeași zi, ridicarea produselor din magazin prin serviciile Click&Collect și Drive sau livrarea la domiciliu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava