Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 03.03-05.03.2023, inspectorii vamali din cadrul Autorității Vamale Române – echipele mobile din cadrul structurii centrale și Direcției Regionale Vamale București, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, au desfășurat o acțiune comună pe linia prevenirii și combaterii faptelor de fraudă vamală și evaziune fiscală.

Cu această ocazie, inspectorii vamali împreună cu polițiștii de frontieră au descoperit, în mai multe mijloace de transport, aprovimativ 8.000 de bunuri constând în parfumuri, articole vestimentare, marochinărie și produse de încălțăminte, toate fiind susceptibile de a fi contrafăcute și având o valoare estimată la 820.000 RON.

Totodată, pe parcursul acestei acțiuni au fost reținute textile, medicamente, tigarete și bijuterii, nedeclarate la intrarea în spaţiul comunitar, în valoare de peste 216.000 RON

S-a stabilit că bunurile descoperite aparțin unor cetățeni de origine română, turcă, bulgară și ucraineană, cu vârste cuprinse între 24 și 55 de ani. Persoanele în cauză nu deţineau documente de provenienţă pentru produsele respective.

În același timp, în timpul acțiunii, autoritatea vamală a aplicat sancțiuni contravenționale în cuantum total de 12.000 RON.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava