La Câmpulung Moldovenesc încă nu s-a reluat alimentarea cu gaz metan. Municipiul a rămas fără gaze naturale, de alaltăseară, din cauza unui dop de gheaţă format pe conducta magistrală. Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a anunţat, în această dimineaţă, că Transgaz-ul a adus la Cîmpulung un utilaj special pentru dezgheţarea conductei. El a adăugat că dacă soluţia nu va da roade, atunci în zona cu probleme va fi instalată o ţeavă supraterană. Întreruperea furnizării gazului metan afectează 1.600 de consumatori casnici şi 350 de agenţi economici şi instituţii publice.
În acelaşi timp, primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a spus că în cursul zilei joi vor fi suspendate cursurile doar de la Colegiul Silvic Bucovina, în timp ce pentru o altă şcoală care nu au are variante alternative de încălzire s-a luat decizia mutării elevilor într-o altă unitate de învăţământ. Astfel, cei 485 de elevi de la Şcoala Generală nr. 4 vor începe cursurile de la ora 13:00, la Liceul Industrial de Construcţii din municipiu. Negură a spus că celelalte unităţi şcolare au centrale termice pe combustibil lichid uşor sau pe lemne, astfel încât cursurile se desfăşoară normal.
Oprirea alimentării cu gaz mentan a afectat activitatea uneia dintre cel mai mari firme din Câmpulung Moldovenesc, ICC Prod. Firma şi-a oprit activitatea începândnd de marţi. O altă firmă care ar putea să-şi oprească producţia ar fi Alba Lact.

Mii de câmpulungeni nu vor avea nici astăzi gaz metan, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava