Concert pascal
MOPAN Suceava

Câteva mii de câmpulungeni au fost prezenți alături de primarul din Câmpulung Moldovenesc la aprinderea luminilor de Crăciun din centrul acestui municipiu. Evenimentul a avut loc pe platoul central din Câmpulung Moldovenesc. Cu mic, cu mare câmpulungenii au venit în număr foarte mare atât pentru a asista la aprinderea luminilor de Crăciun, cât și la superbul foc de artificii oferit de primărie.

De pe scena amplasată pe platoul central al municipiului, primarul Mihăiță Negură a declarat: „iată-ne la cel mai așteptat eveniment al anului la Câmpulung Moldovenesc și anume aprinderea luminițelor de sărbătorile de iarnă. Dragi câmpulungeni. Acest eveniment dă startul tuturor sărbătorilor de iarnă mult așteptate de noi cei mai în vârstă, dar în special de către copiii”. El a spus că evenimentele organizate de primărie vor continua pe 22 decembrie, la ora 13:00, atunci când Moș Crăciun va veni cu numeroase daruri pentru copii. Apoi, pe 27 decembrie, în centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, va avea loc un spectacol de datini de obiceiuri. Alaiul buciumașilor, bunghierilor și plugului, va porni spre Platoul Central de la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” (Capu Satului), începând cu ora 13:00.

După ce a prezentat programul de sărbătorile de iarnă, Mihăiță Negură și toți cei prezenți în centrul municipiului au dat starul numărătorii inverse pentru aprinderea luminițelor de Crăciun. În aplauzele și strigătele de bucurie ale copiilor a fost aprinsă cupola de lumini care acoperă platoul central, bradul de Crăciun, precum și celelalte instalații de lumini. Imediat a fost dat starul și pentru focurile de artificii, care au iluminat timp de câteva minute bune cerul municipiului Câmpulung Moldovenesc. La final, câmpulungenii au asistat și un scurt concert de colinde oferit de artiști locali.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava