Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 31 mai – 1 iunie 2015, câteva mii de copii însoțiți de părinţi şi bunici au celebrat copilăria la Shopping City Suceava, cu momente pline de distracție și premii surpriză.
Campionatul distracției a început duminică, atunci când școlile din județul Suceava au adus în fața publicului o varietate de programe artistice, constând în momente de dans, muzică, teatru sau recitare, în cadrul concursului de talente între școli intitulat generic ”Kinderela”. Cele mai bune momente au fost premiate de către Shopping City Suceava cu vouchere cadou pentru școlile participante.

Locul 1, un CEC cadou în valoare de 1.000 lei a ajuns la Școala cu clasele I-VIII, nr. 11 Miron Costin din Suceava. Câștigătorii marelui premiu au dat dovadă de mult talent, creativitate și carismă în prezentarea unor numere de dans modern, muzică ușoară, dans sportiv sau muzică populară, fiind coordonați de către o comisie profesorală formată din director adjunct Morar Dumitru, prof. Alexa Raluca, prof. Bestiuc Afanasov Maria și prof. Caliniuc Adrian.
Locul 2 – un CEC cadou în valoare de 800 lei, a fost câștigat de Școala Gimnazială nr. 4 din Suceava, sub atenta îndrumare a dnei. prof. Isabela Apăvăloaie. Elevii s-au remarcat printr-o varietate de momente artistice, constând în dans, scenete de teatru și muzică, numărul de dans țigănesc extrem de dinamic și colorat stârnind ropote de aplauze din partea publicului prezent la eveniment. Locul 3 – un CEC cadou în valoare de 500 lei a fost câștigat de elevii Școlii Gimnaziale din Serbăuți, coordonați de prof. Dragomir Roxana și prof. Baciu Tatiana care au adus în atenția publicului o scenetă sub formă de șezătoare, îmbinând teatrul cu muzica, într-un mod spectaculos și atractiv.

Premiul special al juriului a ajuns la Școala Gimnazială din Corocăiești, care a surprins audiența cu o piesă de teatru, pe parcursul căreia cei mici au demonstrat bune abilități actoricești, cucerind publicul cu talentul și umorul lor. În pregătirea programului artistic, elevii au fost coordonați de către dna. profesoară Dobrea Luminița.
Toți copiii care au urcat pe scenă cu programe artistice au primit cadouri din partea partenerilor evenimentului: locul de joacă Cutezătorii, Alexandria Librării, Carrefour, Media Galaxy, Noriel, Coccodrillo, Evel Mod și Animax din incinta centrului comercial, precum și companiile Harivex, Adria și Ferovali. În plus, fundaţia ANA a organizat o tombolă cu premii din oră în oră, fiind puse în joc trotinete si o bicicletă pentru cei mici.

Distracția a continuat și pe 1 iunie la Shopping City Suceava, cu programe artistice interpretate de elevii de la Școala Populară de Artă ”Ion Irimescu” din Suceava, precum și teatru de păpuși, cu piesa ”Hansel și Gretel” susţinut de trupa de la Centrul Cultural Bucovina. De altfel, luna iunie a debutat cu o expoziție de reptile vii, la Shopping City Suceava, care a atras peste 1500 de copii încă din prima zi, toți cei prezenți fiind fascinați de frumusețea și varietatea vietăților prezente în cadrul expoziției: șerpi piton, șerpi boa și șerpi anaconda, broaște țestoase de apă și de uscat, șopârle africane, pești exotici, caimani și iguane.
Pe parcursul celor două zile, copiii s-au bucurat de întâlniri cu mascotele preferate din desene animate: Minnie, Mikey, Daisy și Donald care au stârnit zâmbete pe buzele acestora, jocuri cu baloane, sesiuni de facepainting și ateliere educative și de creație Kids City – art craft, realizate în parteneriat cu Alexandria Librării.

De Ziua Copilului, Shopping City Suceva s-a transformat într-un cadru de poveste, unde toți copiii s-au bucurat de surprize și momente de neuitat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava