Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a împărţit astăzi, de 8 Martie, câteva mii de flori doamnelor şi domnişoarelor din municipiul reşedinţă de judeţ. Ion Lungu a început ziua prin a împărţi flori în bazarul Sucevei, peste 1.000 de femei primind flori din partea edilului sucevean. „ De dimineaţă am mers în Bazar, unde am oferit flori doamnelor de acolo, care au fost solidare cu mine în acea perioadă grea din luna decembrie, când a fost închis acest centru comercial, o perioadă. Am lucrat ca o echipă atunci şi vreau să le mulţumesc. Chiar dacă atunci au fost discuţii, certuri, este o vorbă românească <totul este bine când se termină cu bine>. Iar acum oamenii din Bazar apreciază faptul că am făcut un efort deosebit să se redeschidă acest centru comercial”, a declarat Lungu.

În jurul prânzului, Ion Lungu s-a aflat în zona complexului comercial Bucovina, acolo unde a împărţit flori doamnelor şi domnişoarelor, spunându-le acestora că sunt din partea lui şi a PNL Suceava. „Conform tradiţiei, am oferit flori doamnelor cu care m-am întâlnit pe stradă sau în alte locuri, aşa cum procedez în fiecare an, pentru că florile sunt un simbol al primăverii”, a declarat Lungu. După ce a împărţit flori în zona centrului comercial şi în incinta acestuia, Ion Lungu s-a deplasat către centrul Sucevei, continuând să le ofere flori doamnelor şi domnişoarelor cu care se întâlnea.
Ion Lungu nu le-a uitat nici pe angajatele din primărie. La ora 14:00, edilul s-a întâlnit cu acestea în sala de Consiliu Local, acolo unde le-a oferit flori şi a ciocnit un pahar de şampanie.

Mii de flori oferite de Lungu femeilor din Suceava, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava