MOPAN Suceava
Galerie foto46 poze în acest set

Mii de oameni au umplut sâmbătă seară  centrul municipiului Suceava până la refuz la concertele Horia Brenciu, Carla`s Dreams, Iuliana Beregoi și Alexandra Cuza. Spectacolele au fost organizate de Primăria Suceava cu prilejul împlinirii a 635 de ani de la prima atestare documentară a Cetății de Scaun. Showul a fost unul total adolescenții din piață cântând cot la cot cu protagoniștii de pe scenă. Horia Brenciu a  coborât la un moment dat în public pentru a cânta împreună cu fanii.  Chiar și primarul Ion Lungu a cântat la finalul spectacolului  două versuri de la o cunoscută melodie a lui Brenciu. Seara de sâmbătă s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

”Mulțumesc miilor de suceveni care au participat  la Spectacolul Extraordinar de muzică ușoară dedicat celor 635 de ani de Atestare documentară a Orașului Suceava, susținut de Alexandra Cuza, Iuliana Beregoi, Horia Brenciu Band și Carla’s Dreams și au asistat la frumosul foc de artificii. Mulțumesc artiștilor pentru atmosfera creată și pentru cuvintele frumoase pe care le-au spus despre localitatea noastră”, a transmis Lungu.

Mii de oameni au umplut centrul Sucevei la concertele Horia Brenciu, Carla’s Dreams, Iuliana Beregoi și Alexandra Cuza. Primarul Ion  Lungu duet cu Horia Brenciu, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava