Galerie foto150 poze în acest set

Cîteva mii de persoane au fost prezente sâmbătă pe Aeroportul de la Salcea acolo unde a debutat ediția a doua a mitingului aviatic „Suceava Air Show”, eveniment organizat de Consiliul Județean Suceava.

Cei prezenți au putut urmări acrobații aeriene cu avioane de tip YAK 52 și de tip EXTRA 300, exercițiu comun elicopter Puma Socat al Ministerului Apărării Naționale și Brigada Specială de Intervenție  „Vlad Țepeș” a Jandarmeriei Române, zbor în formație cu aeronavele de tip IKARUS și ZLIN precum și lansări de parașutiști, acrobații cu efecte pirotehnice, zbor telecomandat, evoluția aeronavei de vânătoare IAR 99 ȘOIM, exercițiu specific cu elicopter „SMURD”, zbor în formație de motodeltaplane și motoparapante.

Mitingul aviatic a fost posibil datorită implicării Aeroclobului Român, Bucovina Fly Club, Clubului Sporturilor Tehnico Aplicative, formației Iacării Acrobați, Brigăzii Speciale de Intervenție „Vlad Țepeș” a Jandarmeriei Române precum și a piloților Ministerului Apărării Naționale.

La eveniment au fost prezente oficialități locale și județene precum președintele Consiliului Județean, Cătălin Nechifor, vicepreședinții Ilie Niță respectiv Alexandru Rădulescu și primarul Sucevei Ion Lungu.

„Suceava Air Show” continuă și duminică între prele 10-16. Transportul este asigurat cu autobuzele societății locale de transport din jumătate în jumătate de oră din municipiul Suceava stația Centru. Intrarea la „Suceava Air Show” este liberă.

Mii de persoane la ”Suceava Air Show”, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava