MOPAN Suceava
Galerie foto36 poze în acest set

Câteva mii de persoane au participat sâmbătă la a şasea ediţie a mitingului aviatic Suceava Air Show pe Aeroportul Ştefan cel Mare Suceava. În aplauzele şi uralele publicului, pe cerul Sucevei au evoluat unii dintre cei mai experimentaţi piloţi din ţară, dar şi din străinătate, printre cei care au prezentat demonstraţii de acrobaţii aeriene numărându-se multiplul campion mondial Jurgis Kayris. Mitingul aviatic a fost deschis cu prezentarea Drapelului Național de către președintele Bucovina Fly Club, Daniel Mitric. Acesta a pilotat un avion Zlin Savage.

Publicul a avut parte apoi de o demonstraţie a parașutiștilor Aeroclubului României care au coborât având la ei drapelul României. Spectacolul aviatic a inclus demonstraţii de acrobaţie cu avioane ale piloţilor de la Aeroclubul României, Iacării Acrobaţi, dar şi a altor piloţi din Suceava şi din ţară, precum şi două demonstraţii cu elicoptere. În premieră, sucevenii au putut să admire două două avioane militare IAR 99 Șoim și două elicoptere de luptă IAR 330 Puma Socat.


Mitingul aviatic de la Suceava s-a încheiat cu un spectacol extraordinar de acorbaţii combinate cu efecte pirotehnice oferit de „Air Bandits”, adică cei trei piloţi din „Iacării Acrobaţi” şi Jurgis Kayris.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava