MOPAN Suceava

Câteva mii de suceveni au umplut aproape la refuz esplanada Casei de Cultură din centrul Sucevei la mega-concertul organizat de deputatul PNL Ioan Balan la finalul primei ediţii a Crosului Sucevei. Pe impresionanta scenă amplasată în centrul Sucevei au urcat unii dintre cei mai cunoscuţi artişti din România, Andrei Leonte, Naguale, Maxim şi Voltaj.

Aşa cum era de aşteptat, organizarea a fost una impecabilă, spectatorii având parte de un concert la cel mai înalt nivel, atât din punct de vedere al artiştilor pe care i-au ascultat, cât şi din punctul de vedere al sunetului şi spectacolelor de lumini şi lasere care au luminat piaţa centrală a Sucevei.


Primul care a urcat pe scenă a fost Andrei Leonte, cel care a câştigat ediţia din anul 2012 a emisiunii X-Factor România, acesta spunându-le sucevenilor că Suceava este locul său pentru a concerta, aici având cele mai multe spectacole. Cu piesele sale, „Te iubesc cât doi”, sau „Te sun eu”, dar şi cu preluări ale unor cântece din repertoriul internaţional, Andrei Leonte a încălzit publicul, venit în număr mare încă de la începutul spectacolului.


Andrei Leonte a fost urmat pe scenă de Naguale, una dintre cele mai în vogă trupe ale momentului din România. Liderul trupei le-a mulţumit sucevenilor pentru că au venit într-un număr atât de mare la acest eveniment. Concertul trupei Naguale a inclus cele mai cunoscute piese, printre care „Falava” şi alte piese care au dominat topurile din România. „Multumim Suceava !!! Ati fost extraordinari !! Va iubim !!! Abia asteptam sa revenim”, au scris membrii formaţiei pe Facebook la finalul concertului.

A treia trupă, Maxim, a început în forţă concertul, cu cel mai cunoscut cântec al lor, „Sărutări criminale”, cântat la unison împreună cu publicul sucevean, continuând apoi concertul cu piese pentru toate vârstele.

Fără doar şi poate, cea mai aşteptată formaţie a fost Voltaj, liderul trupei Călin Goia spunându-le sucevenilor că se simt excelent de fiecare dată când vin să concerteze în Suceava. Cu un spectacol plin de jocuri de lumini şi lasere, Voltaj a oferit publicului sucevean un concert care a inclus piese precum „Dă vina pe Voltaj”, „De la capăt”, „E şi mâine o zi”, „Ca la 20 de ani” sau „Şi ce”.

Mii de suceveni au fost prezenţi la mega-concertul organizat de Ioan Balan la finalul Crosului Sucevei, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava