• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Câteva mii de suceveni au petrecut la Revelionul organizat de Primăria Suceava în aer liber în parcarea Iulius Mall Suceava. Potrivit estimărilor la Revelionul din parcarea Iulius Mall au fost prezenţi aproximativ 7.000 de suceveni care au îndurat frigul năprasnic şi venit să vadă concertele şi focul de artificii de la trecerea dintre ani. Printre cei prezenţi la acest eveniment s-a aflat şi primarul Sucevei, Ion Lungu, alături de soţia sa. Aproape de ora 00:00 Ion Lungu a urcat pe scenă alături de interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca şi au numărat ultimele secunde rămase până la intrarea în noul an, după care au urmărit focul de artificii. Apoi, unii dintre cei veniţi în parcarea Iulius Mall au plecat spre case, o mică parte dintre cei prezenţi iniţial înfruntând frigul în continuare pentru a urmări spectacolele organizate la Revelionul în aer liber.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava