Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Boxerul-devenit actor și entertainer-ul Mike Tyson încă visează să dețină, din nou, un tigru. Tyson nu a făcut un secret din faptul că are probleme financiare și mărturisește că îi este dor să fie multimilionar, pentru că și-ar putea permite să crească un tigru, așa cum se întâmpla pe vremea când era un sportiv foarte bogat, informează contactmusic.com.

Starul din ‘Hangover’ a declarat, potrivit sursei citate: ”Cândva, când voi avea bani mulți… voi avea micul meu animăluț privat de companie, dar nu pe lângă casă, pentru că soția mea nu va fi de acord. Când (tigrii) a gaze, miroase ca îngrozitor. Nu vrei să ai așa ceva pe lângă casă.”

Tyson a mai spus că a învățat repede de ce experții sfătuiesc iubitorii de animale să nu țină tigrii drept animale de companie: ”Dormi cu trigrul cât acesta este încă un puiuț, dar apoi crește… și următorul lucru pe care îl realizezi este că are 100-200 de kilograme și că încă mai doarme în același pat cu tine”, a mai spus Mike Tyson, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava