Concert pascal
MOPAN Suceava

Milla Jovovich își mai dorește un copil. Modelul/ actrița în vârstă de 38 de ani – care are o fetiță în vârstă de șase ani, Ever, împreună cu soțul ei, Paul W. S. Anderson – susține că prioritatea ei este să-și mărească familia și nu vrea să aștepte prea mult, pentru că ea și soțul ei nu doresc să fie o diferență prea mare de vârstă între copiii ei, conform contactmusic.com.

„Îmi mai doresc un copil, asta este prioritatea mea numărul unu. Dacă nu o voi face acum, va deveni tot mai greu pe măsură ce voi îmbătrâni. Ever mereu spune cât de mult își dorește să devină surioara cea mare. Trebuie să fac asta înainte ca ea să crească prea mult și să nu se mai poată bucura atât de tare. Nu am prea mult timp la dispoziție pentru a sta pe gânduri.”, a spus Mila Jovovich pentru revista britanică HELLO!, potrivit sursei citate.

Faimoasa actriță a mai spus că este foarte fericită să fie o mămic ce stă acasă și că a refuzat toate ofertele primite până acum, pentru a sta cu fiica ei. „Am refuzat totul. Este vorba să joc într-o nouă parte a peliculei ‘Resident Evil’ la sfârșitul anului viitor, dar până atunci nu vreau să fac nimic. Sunt fericită cu statutul de mămică ce nu lucrează. Lumea mămicilor este minunată.”, a adăugat vedeta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava