Concert pascal
MOPAN Suceava

Mila Kunis şi Ashton Kutcher sunt foarte fericiţi că vor mai avea un copil împreună şi că fetiţa lor, Wyatt, va avea o surioară sau un frăţior. Cuplul a anunţat că familia li se măreşte, la începutul acestei luni, aminteşte contactmusic.com.

O sursă apropiată celor doi actori a declarat pentru E! News: “Sunt foarte entuziasmaţi de venirea pe lume a bebeluşului Nr. 2. Şi-au dorit ca ai lor copii să aibă vârste apropiate, iar Wyatt va avea puţin peste doi ani când bebeluşul se va naşte. Le place foarte mult să îşi crească fetiţa şi să petreacă timp cu ea, mai mult ca orice, aşa că sunt foarte încântaţi că familia lor se va mări cu un membru.”

Aceeaşi sursă a mai spus că sarcina Milei decurge foarte bine, doar că îi este foarte greu să se mai şi odihnească, pentru că trebuie să aibă grijă şi de Wyatt. “Ea se simte bine, chiar dacă să ai grijă de un bebe în timpul sarcinii face lucrurile puţin mai dificile. Prima dată când a fost gravidă avea timp mai mult să se odihească. Ashton este însă mereu aproape de ea. El este cel ce o poartă în braţe pe Wyatt, nu vrea ca Mila să ridice ceva. Mereu pregătesc împreună prânzul, merg în excursii, la zoo, od uc pe Wyatt la lecţii de dans, fac totul împreună. De asemenea, sunt apropiaţi de rudele lor şi le au mereu în preajmă.”, a adăugat sursa.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava