MOPAN Suceava

Mila Kunis și Ashton Kutcher încearcă să fie „caraghioși” în preajma copiilor lor pentru a-i face cât mai mult să râdă.

Cei doi actori au împreună o fiică, Wyatt, în vârstă de cinci ani, și un băiețel, Dimitri, în vârstă de trei ani.

Într-un interviu pentru un post de radio, Ashton a spus, conform contactmusic.com: „Uneori, încerc să îi citesc fiicei noastre poveștile cu vocile personajelor, iar ea îmi spune: ‘Tată, poți, te rog, să vorbești cu vocea ta reală?’. O imit pe Peppa Pig cu accent englezesc. Și pe Daddy Pig, toată familia. Tot nu îi place fetei mele, îmi spune să vorbesc normal.”

Mila a adăugat: „Suntem niște părinți caraghioși, ne prostim în preajma copiilor noștri, nu știu dacă e vorba de aptitudini… cred că doar ne comportăm ca niște idioți. Cred că doar ne simțim foarte bine prostindu-ne acasă și maimuțărindu-ne, dar cred că asta vine și din faptul că ne simțim bine cu noi – fizic, mental – nu ne este frică să ne luăm în râs.”

Mai mult, deşi Mila Kunis şi Ashton Kutcher valorează împreună zeci de milioane de dolari, îşi vor învăţa și își învață copiii că sunt “săraci”, potrivit declarațiilor făcute de actriță cu patru ani în urmă. Mila a spus anterior, conform sursei citate: “Îi vom învăţa de la o vârstă fragedă că ‘Poate mami şi tati au bani, dar tu eşti sărac.’”

Vedeta a mai spus că ea şi Ashton au discutat încă dinainte de a se căsători despre cum “vor creşte un copil ca să nu devină nesimţit”. Mila a adăugat că ea şi soţul ei au făcut totul cu propriile puteri şi că au pornit de jos. “Amândoi am crescut în medii sărace. Nimic nu ni s-a oferit de-a gata.”, a spus actriţa.

Şi, deşi crede că este “minunat” ca propriii copii să nu simtă nicio grijă vreodată, Mila spune că este şi trist acest gând, pentru că, oferindu-le totul, nu vor putea înţelege ce înseamnă greul. Ea a mai spus, potrivit sursei citate: “Pe de o parte este minunat, astfel nu vor şti niciodată cum este să ai supă de ketchup la cină, dar, pe de altă parte, nu vor şti niciodată să aprecieze lucrurile.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava