Muzeul Bucovinei

Miley Cyrus a mărturisit că simte că a lansat celebra ei piesă ‘Wrecking Ball’ „într-o altă viață”.

Controversata cântăreață a postat pe Instagram un clip cu mult-criticata piesă, iar alături a scris: „7 ani de Wrecking Ball. Percepția mea asupra timpului este complet anapoda. Parcă s-a întâmplat totul într-o altă viață… dar, cumva, parcă a fost ieri. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-ați dat atunci și, bineânțeles, pentru dragostea pe care o arătați în mod continuu față de munca mea. Pentru totdeauna plină de recunoștință și de inspirație.”

În urmă cu trei ani, Miley Cyrus spunea că, după părerea ei, „timpul nu va putea şterge vreodată” videoclipul piesei ‘Wrecking Ball’.

Cântăreaţa a mărturisit atunci că regretă că a filmat video-ul respectiv şi că cel mai mare coşmar al său este ca acesta să fie proiectat la înmormântarea sa. Întrebată, în timpul emisiunii ‘The Zach Sang Show’, care ar fi trei dintre piesele sale pe care le-ar „iubi veşnic, şterge sau ucide”, ea spus, potrivit contactmusic.com: „Piesa pe care o voi iubi veşnic este, probabil, ‘The Climb’, pentru că încă transmite. Cea pe care aş şterge-o, ‘7 Things’. ‘Wrecking Ball’ aş ucide-o. Asta este ceva ce nu mai poţi îndepărta… să te legeni de colo colo, dezbrăcată, pe o bilă uriaşă, rămâne pe vecie. O dată ce faci aşa ceva – e pentru totdeauna. Timpul nu va putea şterge asta niciodată. Mereu voi fi fata dezbrăcată de pe bila uriaşă… (…) Trebuia să mă gândesc la faptul că mă va urmări multă vreme.”

Cântăreaţa a glumit, tot în interviul de acum trei ani, că „cel mai mare coşmar” al ei este ca videoclipul deocheat să fie proiectat la înmormântarea sa. „Acesta este cel mai mare coşmar al meu. Ca videoclipul să fie proiectat la înmormântarea mea… Ar fi ceva de genul: ‘Ne vom aminti mereu de Miley’, apoi video-ul. ‘A fost o persoană minunată’.”, a mai spus Miley Cyrus, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava