MOPAN Suceava

Miley Cyrus își dorește să devină cea mai bună prietenă a Arianei Grande.

Autoarea hit-ului ‘Nothing Breaks Like A Heart’ a făcut echipă cu megastarul pop, anul trecut, pentru a face un cover al piesei ‘Dont’t Dream It’s Over’ – cover pe care l-au intepretat la concertul One Love Manchester, în iunie 2017, organizat de Ariana, după atentatul cu bombă ce avusese loc cu două săptămâni înainte, în timpul show-ului pe care îl susținea la Manchester Arena – și a mărturisit că au colaborat împreună la un „nou” cântec, pe ritmurile căruia și-ar dori să danseze într-un club alături de Ariana Grande.

Mai mult, Miley ar vrea să devină cea mai bună prietenă a Arianei, nu doar să lucreze cu ea. Cântăreața crede că „le-ar prinde amândurora bine un prieten”, mai ales după ce ea și-a pierdut recent casa în urma incendiilor devastatoare din California, iar Ariana se luptă cu moartea fostului ei iubit, Mac Miller, și cu despărțirea de logodnicul ei, Pete Davidson.

Întrebată, în cadrul unui interviu recent, dacă plănuiește să colaboreze cu Ariana, Miley a spus, potrivit contactmusic.com: „Ea este aici, în New York, și am schimbat câteva mesaje. Vreau doar să merg în club cu ea. Vreau să cântăm noua noastră piesă și să mergem în club. Am încercat să pornesc o prietenie strânsă cu ea, nu să o abordez doar pentru muncă. Cred că i-ar prinde bine o prietenă, la fel și mie; mi-ar plăcea să devin cea mai bună prietenă a ei.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava