Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița și cântăreața Miley Cyrus a vorbit într-un interviu recent acordat revistei Rolling Stone, despre droguri și băutură și a declarat că alcoolul i se pare mult mai periculos decât canabisul, potrivit showbizspy.com.

Ea a spus, potrivit sursei citate: ”Cred că alcoolul este mult mai periculos decât marijuana – oamenii pot să se supere pe mine pentru că spun asta, dar nu-mi pasă. Am văzut o mulțime de persoane luând-o razna de la alcool, dar nu am văzut pe nimeni reacționând urât de la `iarbă`. Atâta timp cât nu este ilegal, cu siguranță sunt mult mai multe chestii mai periculoase. Și este legală marijuana în statul California. Sunt atât de fericită să locuiesc în California, un loc în care poți fi oricine vrei tu să fii. Sunt prea sinceră. Dar asta sunt eu.”

Miley a mai spus, potrivit aceleași surse: ”Nu pot să cânt piesa ’We Can’t Stop’ iar apoi să fiu o persoană timidă, închisă. Motivul pentru care nu am fost niciodată cu adevărat atrasă de actorie a fost că nu poți fi tu. Nu vreau să fiu un actor – vreau să fiu un artist.”

Miley Cyrus: ”Cred că alcoolul este mult mai periculos decât marijuana”, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava