Concert pascal
MOPAN Suceava

Miley Cyrus încă mai are sentimente pentru Liam Hemsworth.
Controversata cântăreață în vârstă de 21 de ani s-a despărțit de actor anul trecut, în septembrie, după o relație ce a durat patru ani, dar a mărturisit recent, potrivit contactmusic.com, că încă mai are sentimente pentru el.
În cadrul emisiunii ‘Sunday Night’, Miley a declarat: „Îl iubesc pe Liam, Liam mă iubește pe mine.”

Recent, în timpul unei cine luată în compania prietenilor lui, în Italia, Liam Hemsworth a vorbit numai frumos la adresa fostei sale logodnice. Actorul le-a zis amicilor săi că el și cântăreața vor fi mereu cei mai buni prieteni.
Un prieten al actorului a declarat pentru ziarul New York Post, potrivit sursei citate: „Liam nu înceta să spună cât este ea de minunată, cât de bine se potriveau și cât de bine se înțelegeau unul pe celălalt.”

Pe de altă parte, la începutul anului, Miley, 21, spunea cât de ‘liberă’ se simte de când s-a despărțit de Liam Hemsworth.
„Atunci când am trecut printr-o dureroasă despărțire – știți foarte bine, am fost logodită – și atunci când eram cu el sau când eram la Disney, lucrul care mă speria cel mai tare era că nu știam ce să fac atunci când Disney nu o să mai aibă grijă de mine, sau nu știam cine o să fie alături de mine dacă nu îl mai aveam pe el. Acum știu că sunt liberă de aceste două lucruri și sunt bine. Când mă pun seara în pat, singură, mă simt bine, iar acest lucru înseamnă că sunt mult mai puternică față de cum eram în urmă cu trei ani.”, a spus Miley la începutul acestui an, potrivit ContactMusic.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava