Concert pascal
MOPAN Suceava

Miley Cyrus își dorește o familie alături de proaspătul ei soț, Liam Hemsworth, potrivit contactmusic.com.

Cântăreața în vârstă de 26 de ani s-a căsătorit, în cadrul unei ceremonii secrete, luna trecută, cu Liam, iar surse apropiate celor doi au spus că sunt pregătiți să treacă la nivelul următor și să își mărească familia, pentru că „sunt mai fericiți ca niciodată”.

O sursă a spus, conform ContactMusic: „Miley nu este însărcinată momentan, dar își dorește foarte mult să își întemeieze o familie cu Liam. Miley și Liam au spus că se simțeau căsătoriți și înainte de ceremonie. Miley este atât de fericită cu viața ei acum. Se ocupă de finalizarea noului ei album, iar ea și Liam sunt mai fericiți ca niciodată.

Aceeși sursă a adăugat pentru Us Weekly: „Au decis să se căsătorească, după ce au văzut cât de bine au funcționat împreună după incendiile care au avut loc în Malibu. Nu au vrut să se grăbească, dar după trauma prin care au trecut împreună, au devenit mai apropiați ca niciodată.”

Miley Cyrus a confirmat căsătoria cu Liam Hemsworth la sfârșitul lunii decembrie, publicând câteva fotografii de la nuntă pe conturile ei de socializare. Autoarea hit-ului ‘Wrecking Ball’ a postat mai multe fotografii pe Instagram și pe Twitter de la fericitul eveniment și a dezvăluit că nunta a avut loc pe 23 decembrie, la 10 ani după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ‘The Last Song’.

Alături de mai multe fotografii cu cei doi îndrăgostiți îmbrățișându-se, Miley – care a purtat o rochie de mireasă semnată de Vivienne Westwood – a scris: „12.23.18”.

Lângă o altă poză, vedeta a scris: „10 ani mai târziu…”, iar alături de o fotografie cu ei doi sărutându-se, starul de 26 de ani a scris, potrivit sursei citate: „Probabil că acesta este sărutul nostru cel mai valoros.”

Liam a postat și el pe contul său de Instagram fotografia cu sărutul și a scris alături: „Dragostea mea.”

Miley Cyrus şi-a început relaţia cu Liam Hemsworth în anul 2009, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru ‘Ultimul cântec/ The Last Song’. Cei doi s-au logodit în anul 2012, înainte de a se despărţi, un an mai târziu. După doi ani s-au împăcat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava