MOPAN Suceava

Miley Cyrus are emoţii de fiecare dată când logodnicul ei, Liam Hemsworth, lucrează cu femei frumoase la filmele sale. Autoarea hit-ului ‘Wrecking Ball’ – care s-a împăcat cu Liam anul trecfut – a mărturisit că „o doare stomacul” de fiecare dată când partenerul ei de viaţă filmează la câte un film cu o femeie frumoasă, dar nu îl „terorizează” cu întrebări, pentru că are prieteni care „îl spionează”.

„Mă doare stomacul, am acei fluturaşi. Dar am micii mei spioni. Aşa că, nu trebuie să fiu mereu prezentă.”, a spus vedeta în emsisiunea ‘The Howard Stern Show’, potrivit contactmusic.com.

Însă, cu toate că este foarte fericită alături de logodnicul ei, Miley crede că mai are multe lucruri de făcut înainte de a-şi întemeia o familie. „Nu mă gândesc la căsătorie. Am 24 de ani. Sper să apuc să mai experimentez lucruri. Am multe lucruri de făcut înainte de a mă căsători.”, a spus Miley, în urmă cu o lună, potrivit contactmusic.com.

Vedeta a mai spus că este foarte mulţumită de cum îi merge acum în viaţa personală. „În urmă cu trei ani, dacă mă întrebai dacă mă văd aşa, atât de fericită cu acest bărbat, nu aş fi crezut. În unele relaţii, te pierzi pe tine. Eu m-am regăsit. Habar nu am ce îmi vor aduce următorii trei ani, dar dacă este posibil să fiu şi mai fericită, atunci sunt de acord.”, a adăugat Miley Cyrus, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava