• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Miley Cyrus a mărturisit într-un interviu recent că nu a mai consumat droguri de trei săptămâni. Cântăreaţa americană, în vârstă de 24 de ani, a dezvăluit că, în ultimii ani, frecvent, a consumat marijuana. Acum, Miley a decis să renunţe la acest obicei. „Urăsc din toată inima când oamenii nu se pot corecta. Nu am vrut să mp schimb înainte. Dar nu am mai fumat ‘iarbă’ de trei săptămâni. Asta este cea mai lungă perioadă fără marijuana. Nu mai consum droguri, nici alcool. Sunt complet ‘clean’ acum! E ceva ce am vrut eu să fac.”, a spus Miley Cyrus, potrivit contactmusic.com.

Şi, deşi consuma frecvent marijuana înainte, Miley susţine că nu i-a fost greu să renunţe la ea. „Este uşor, omule. Când îmi doresc ceva cu adevărat, e uşor pentru mine. Dar dacă mi-ar fi spus cineva să nu mai fumez, nu l-aş fi ascultat. Pentru că era problema mea.”, a mai spus cântăreaţa, care săptămâna viitoare îşi va lansa noul single ‘Malibu’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava