Concert pascal
MOPAN Suceava

Miley Cyrus a mărturisit, potrivit showbizspy.com, că nu are prea mulți prieteni celebri, pentru că majoritatea starurilor nu vor să fie asociate cu ea. ”Nu am prea mulți prieteni celebri, pentru că simt că mulți dintre ei sunt puțin speriați de gândul să fie asociați cu mine.”, a spus ea, potrivit sursei citate.

În altă ordine de idei, surse apropiate fostei Hannah Montana spun că aceasta ar avea o relație cu actorul Kellan Lutz, dar nu ia relația foarte în serios, având vedere că experimentează cu femei!

”Miley iubește bărbații. Mereu îi va iubi și, probabil se va așeza la casa ei la un moment dat – nu prea curând. Faptul că se sărută cu femei este o chestie de moment, doar se distrează. Este un spirit libertin și vrea să profite la maximum de viață. Dacă este o fată la orizont, așa să fie. Deci, este bisexuală în public.”, a spus un apropiat al vedetei, potrivit sursei citate.

Miley Cyrus nu are prea mulți prieteni celebri, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava