• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Controversata cântăreață Miley Cyrus, în vârstă de 21 de ani – care s-a remarcat în ultima perioadă printr-un comportament mai deocheat – vrea să-și arate și partea ‘sensibilă și plină de afecțiune’, astfel va organiza de Crăciun o petrecere pentru oameni fără adăpost.

O sursă apropiată lui Miley Cyrus a declarat, potrivit contactmusic.com: „Majoritatea oamenilor o văd doar pe Miley din concerte. Dar, în realitate, ea este o persoană sensibilă și plină de afecțiune și vrea să facă ceva care să conteze pentru oamenii străzii. Chiar se străduiește foarte tare pentru a organiza cum trebuie această petrecere, vor exista chiar și chelneri care să-i servească. Toată această va costa în jur de 6,000 de lire sterline, dar simte că măcar atât poate face pentru ei.”

Deasmenea, autoarea hit-ului ‘Wrecking Ball’ va pune și câteva jocuri la dispoziția invitaților săi și, mai mult, se pare că va și cânta la petrecere. O altă sursă a adăugat: „Va fi multă distracție și jocuri după ce se va lua cina și Miley va susține chiar și un mic concert pentru ei.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava