Concert pascal
MOPAN Suceava

Miley Cyrus nu crede că înțelege toată lumea mariajul ei „modern” cu Liam Hemsworth și recunoaște că relația lor „unică” poate „deruta” multe persoane.

Vedeta pop în vârstă de 26 de ani, care i-a mărturisit mamei sale că este pansexuală la vârsta de 14 ani și care s-a căsătorit cu Liam anul trecut, în decembrie, a spus pentru revista Elle, potrivit contactmusic.com: „Cred că, faptul că sunt căsătorită, derutează foarte multe persoane. Dar relația mea este unică. Și nu cred că voi permite oamenilor, public, vreodată, să tragă cu ochiul acolo, pentru că este atât de unică, complexă, modernă și nouă și sunt sigură că nu o vor înțelege… Ceea ce vreau să spun, oare oamenii chiar cred că acasă stau doar într-un sorț îmbrăcată, gătind cina? Sunt într-o relație hetero, dar sunt, în continuare, foarte atrasă sexual de femei…”

Pansexualitatea, sau omnisexualitatea, este o orientare sexuală din spectrul multisexualității, alături de identități precum bisexualitatea și polisexualitatea. Aceasta se referă la capacitatea de a simți atracție sexuală (și romantică) față de oricine, indiferent de sexul biologic și de identitatea de gen a acestuia, potrivit wikipedia.

Miley a povestit în luna martie, potrivit contactmusic.com: „Eram un copil în creștere, din Sud, când m-am sărutat prima dată cu cineva și acel cineva a fost o fată, în școala generală. Nimeni din Nashville nu a înțeles acest lucru.”

Despre relația și căsătoria cu Liam, artista a spus: „Am luat o decizie în ceea ce privește partenerul meu de viață. El este persoana care mă face să mă simt cel mai în siguranță. Cu siguranță nu sunt genul tipic de soție. Nici măcar nu îmi place acest cuvânt.”

 

Miley Cyrus, pansexuală declarată, recunoaște că mariajul ei cu Liam Hemsworth „derutează” mulți oameni, 6.0 out of 10 based on 12 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (12 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava