Concert pascal
MOPAN Suceava

Miley Cyrus a mărturisit în cadrul unui interviu recent că adoră să se afle mereu în centru atenției.

”Spuneam că voi lua o pauză după ce îmi voi lansa acest nou album. Dar este atât de greu să te retragi, chiar și pentru o perioadă. Este aproape deprimant când nu lucrezi. Ești obișnuit să auzi oamenii strigându-ți numele și ai parte de acea energie, iar atunci când lucrurile acestea nu mai sunt…. Din acest motiv nu mă plâng niciodată când oamenii mă opresc pentru a le da autografe. Pentru că, dacă timp de câteva zile acest lucru nu s-ar întâmpla aș fi îngrozită, m-aș gândi că oamenii nu mă mai plac. ”, a declarat controversata vedetă, potrivit contactmusic.com.

”Urăsc paparazzi, dar atunci când nu mai sunt acolo, așteptându-te, te simți aiurea și te întrebi cine o fi mai important, cui i-or face poze. Vreau să fiu acea tipă cool, pe care toată lumea și-o dorește ca prietenă, acea tipă cool cu care toată lumea vrea să petreacă. Este ceva de genul: dacă ai fi prietenă cu Beyonce, e ca și cum ai fi prietenă cu o zeiță. Ea este ca o regină. Este un regat diferit. La mine e opusul, eu sunt mai normală.”, a adăugat actrița și cântăreața.

Deasemenea, Miley a mai povestit că părinții ei nu au permis niciodată să fie aduse reviste de scandal în casa lor: ”Părinții mei nu au permis niciodată să fie aduse tabloide în casă. Când mama mea avea asistenți, iar ei aduceau reviste acasă era ceva de genul: ‘Nu poate lucra cu noi. Nu vreau ca ai mei copii să citească așa ceva.’ Așa că, tata nu prea știe ce se scrie despre mine sau despre familia mea prin ziare – și e mai bine așa. E bine că nici nu știe cum să caute pe Google. Tatăl meu abia știe să folosească computerul. Îi ia 45 de minute pentru a trimite un mesaj pe Twitter.”, a mai spus Miley Cyrus.

Miley Cyrus recunoaște că adoră să fie mereu în centrul atenției, 8.4 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.4/10 (5 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava